We denken met u mee, bieden goede service en zorgen voor lekker eten.

CHARLES & PETER

Welkom

 
De Tielebar is een mooie knusse locatie voor uw feest, brunch, koffietafel, receptie of borrel. Bij ons bent u op het juiste adres om het gezellig te maken zoals u het voor ogen heeft.
 
 
Kijk eerst in onze agenda of de gewenste datum nog vrij is.
 

Bediening

Wilt u bediening door Tielebar laten verzorgen of wilt u op basis van zelfbediening? Bij bediening door de Tielebar nemen wij u en uw gasten alle zorg uit handen en worden drankjes aan tafel gebracht. Bij zelfbediening bespaart u in de kosten en halen uw gasten zelf de drankjes bij de bar.

DJ

DJ’s hebben vaak een drukke agenda dus daarom is het verstandig om op tijd een datum te prikken en een boeking te doen in de agenda. Het is ook mogelijk om zelf een DJ te regelen. Het is dan verplicht dat de DJ de discotheek, het geluid en licht van de Tielebar gebruikt. Wilt u een feest waar lekker gedanst wordt, dan is het zeker een aanrader om een DJ te regelen. Wilt u geen DJ dan is het mogelijk om -zonder extra kosten- onze muziekcomputer te gebruiken voor achtergrondmuziek.

Prijsindicatie

In het basistarief van de feesten is één personeelslid opgenomen. Afhankelijk van uw keuzes zoals het aantal gasten, drank, hapjes, eten en serveren komen er extra personeelskosten bij. De prijsindicaties geven inzicht in onze mogelijkheden én een inschatting van de kosten. Er zijn drie soorten prijsindicaties in te vullen. Wanneer u een feest heeft, vult u een indicatie voor het feest in en daarnaast een indicatie voor het eten wat erbij gekozen wordt. Voor een koffietafel of brunch hoeft u slechts één prijsindicatie in te vullen. In het overzicht geeft u uw keuzes aan en ziet u onderaan de totaalprijs veranderen. Natuurlijk adviseren we u graag over de mogelijkheden om uw feestje helemaal naar wens te organiseren. Het is niet verplicht om de prijsindicatie in te vullen. We kunnen de te verwachten kosten ook doornemen in een afspraak in de Tielebar.