Feesten in tijden van corona

Mogelijkheden met 1,5 meter afstand

Wij bekijken het bij de Tielebar graag van de positieve kant: wat is er wél mogelijk. Met die vraag zijn wij afgelopen periode aan de slag gegaan. En nu is er eindelijk de eerste stip op de horizon gezet voor bijeenkomsten in de Tielebar. Graag delen we met jullie onze mogelijkheden. We houden u uiteraard op de hoogte van eventuele nieuwe regels en richtlijnen.

Bekijk de agenda
Wat is wél mogelijk
Aantal mensen onbeperkt, als er sprake is van:

Iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort houdt 1,5 meter afstand

Een zitplek

Gezondheidscheck

Een goede doorstroming met beperkt onderling contact

Bediening is verplicht

In de horeca is een vaste zitplaats altijd verplicht (een staande receptie is dus niet mogelijk). We hebben goede protocollen om de veiligheid van een ieder te garanderen. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent. Uiteraard is ook de catering volledig coronaproof. Interesse? Laat het ons weten via info@tielebar.nl. We maken graag een vrijblijvende offerte of laten u live de mogelijkheden zien.

Protocollen

Ervaar de kwaliteit die u van ons gewend bent en volledig Coronaproof. Voor de zaalverhuur volgen wij het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast zorgen wij voor duidelijke instructies, voldoende desinfectiemiddelen en een toezichthouder. Alle gebruikte ruimten, alsmede de sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, tafels en stoelen worden vooraf en na afloop van de bijeenkomst schoongemaakt (en tussendoor vindt een extra schoonmaak plaats bij huur van 2 dagdelen). Maximum 1,5 meter capaciteit (uitgaande van losse plaatsen, dus geen duozitjes) in de Tielebar is 50 personen. Voor eventuele vragen kunt u bellen naar Peter Tielemans 06-13051836.

Agenda

1.Kijk in de kalender hieronder of de gewenste datum nog vrij is. Wanneer u in een datumblokje een klokje ziet, betekent dit dat er een middag -of avondboeking is gedaan en dat er nog ruimte is om hierop aan te sluiten. Dit kan alleen op zaterdagen.

2.Klik de gewenste datum aan om een boeking aan te vragen. Vul de benodigde gegevens in om de aanvraag in te sturen. U krijgt een ontvangstbevestiging via email en de datum wordt in de kalender ‘in behandeling’ gezet.

3.De boeking is definitief na betaling van de huurprijs. De factuur voor de aanbetaling ontvangt u via email. Deze kan via IDEAL betaald worden. De datum wordt in de kalender op ‘geboekt’ gezet.

4.In een afspraak in de Tielebar stemmen we de wensen voor uw feest af. U kunt ter voorbereiding de mogelijkheden bekijken en een inschatting van de kosten inzien. Ga hiervoor naar de gewenste prijsindicaties.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

...

Voornaam (verplicht):

Achternaam (verplicht):

Straatnaam (verplicht):

Postcode (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Email (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

Opmerking:

 

captcha