Feest in de Tielebar

Voor een feest in de Tielebar geldt het basistarief van € 400,00 voor een tijdsbestek van maximaal 5 uur op basis van maximaal 100 personen. Hierbij is één personeelslid inbegrepen. Bij meer dan 100 personen wordt het basistarief verhoogd met € 3,50 per persoon. De afspraken rondom drank, eten, muziek en dergelijke maken we samen. In de prijsindicatie hieronder ziet u de mogelijkheden. Wanneer u uw wensen invult krijgt u een inschatting van de kosten te zien.
0

Drank

U kunt kiezen om de drank per persoon af te kopen voor € 9,50 p.p voor een feestje met een gemiddelde leeftijd boven 30 jaar. Viert u uw feest voor gasten met een gemiddelde leeftijd onder 30 jaar dan wordt de prijs voor het afkopen van drank per persoon € 11,00. Wilt u de drankjes liever per stuk afnemen dan betaalt u het volgende per consumptie:

  • €0,85 | koffie, thee en niet-alcoholische dranken
  • €1,25 | tapbier (Heineken)
  • €1,75 | flessen bier & wijn
  • €3,00 | mixdranken
Wanneer u kiest voor ‘drank op afkoop’ zet u hieronder het schuifje aan. Houd er rekening mee dat bij de keuze van drank per consumptie de drank niet wordt meegeteld in het totaalbedrag van de prijsindicatie.

Serveren

In het basistarief is één personeelslid opgenomen. Afhankelijk van uw keuzes zoals het aantal gasten, drank, hapjes, eten en serveren komen er extra personeelskosten bij.

U kunt kiezen om alle drankjes aan de tafels te laten serveren of u kiest ervoor dat uw gasten zelf aan de bar hun drankjes halen. Wanneer u kiest voor serveren aan tafel zet u hieronder het schuifje aan. U betaalt dan extra personeelskosten. Per 40 gasten wordt 1 extra personeelslid ingezet.

Gebak

Ons gebak is afkomstig van Bakkerij van Roosmalen in Nuland

Koude hapjes

* brie met rauwe ham, runderham met kruidenkaas, gevulde dadel met roomkaas, gevulde komkommer, roggebrood met notenkaas, tomaatje met krabsalade en parmaham met meloen
* brie met rauwe ham, runderham met kruidenkaas, gevulde dadel met roomkaas, gevulde komkommer, roggebrood met notenkaas, tomaatje met krabsalade en parmaham met meloen

Warme hapjes

Afsluiters

De prijs van de broodjes is gebaseerd op anderhalf broodje per persoon

Muziek

Zelf een DJ regelen is mogelijk. Deze DJ moet dan verplicht gebruik maken van onze apparatuur. Eigen spullen meebrengen is niet mogelijk. Wij hebben geïnvesteerd in licht en geluidsapparatuur, zodat iedereen hier gebruik van kan maken. U kunt ook kiezen voor achtergrondmuziek. Dan maakt u -zonder extra kosten- gebruik van onze muziekcomputer.

Prijsindicatie€ 

Wilt u uw feest afsluiten met een maaltijd? Bekijk hier de prijzen: